Over ons

Wij zullen ons even voorstellen, mensen die Evert kennen weten misschien niet wie Kim is en andersom. Wij wonen samen in Scheveningen en kijken inmiddels een goed jaar uit naar deze trip! We ontdekten al gauw dat we allebei van reizen, sporten en mooie natuur houden. Het er graag op uit trekken samen met in het bijzonder surfen is dan ook kenmerkend geworden voor onze vakanties en bestemmingen. Op weg in een vliegtuig naar een nieuwe bestemming

Kim_Evert

Op naar de volgende bestemming

Nieuw Zeeland leent zich hier perfect voor. De binnenlanden van het zuidereiland, samen met de wetlands en gletsjers schijnen dit eiland wonderschoon te maken. Wij zijn hier beide nog nooit geweest en zijn zeer benieuwd. We vliegen dan ook na aankomst in Auckland en een overnachting direct door naar Christchurch, waar ons rijdend huisje voor de komende 5,5 week op ons staat te wachten. De surfboards gaan natuurlijk mee en ook op het zuidereiland verwachten we een paar gave sessies te hebben in het water. We zullen zeker de stranden bij Dunedin aan doen, alsook Kaikoura.

Voor het tweede gedeelte van onze trip maken we de oversteek naar het noordereiland bij Picton per boot naar Welligton. Evert heeft eerder in 2009 een ruime maand op het noordereiland rondgereisd. Hier gaan we dan ook zeker voor de surf…Raglan staat boven aan het lijstje, samen met de Coromandel met zijn witte stranden. Naast de surf willen we toch ook zeker de warmwaterbronnen aandoen in Rotorua en verschillende walks doen.

Via deze blog houden we liefhebbers op de hoogte van de plekken die we aan doen. We kijken super uit naar deze trip met al het moois wat Nieuw Zeeland te bieden heeft. Vijf weken met walks, kano tochten, beklimmen van gletsjers, relaxen, surf, zon en natuur…here we come!

Advertenties

9 gedachtes over “Over ons

  1. Leuk om jullie op deze manier te kunnen volgen (dat je daar trouwens zin in hebt tijdens je vakantie …..)
    Saludos van je oompjes uit Pego

  2. Heerlijk om jullie hier in Aucks te zien. Kim’s reactie: “Ga je ZO naar de universiteit.” Haha… ik voel me zo super Hollands en ook een beetje kiwi :). Ik hoop dat jullie zo min mogelijk bloggen want dat betekend dat jullie het te ‘druk’ hebben met niets doen, surfen, wandelen, zwemmen, navelstaren, enzovoorts. Hoop julie nog te treffen, en waag het niet om in Auckland ergens anders te slapuh. Hihihi… (xxx jullie Aliii)

Je mag hier onder reageren op ons artikel

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s